ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Cawooo Çift Kişilik Balıkçı Kano

45.000,00₺ 56.000,00₺

Doğa ve deniz tutkunlarının sıklıkla tercih ettiğikanolar geleneksel formlarının dışına çıkarak günümüz teknolojisi ileyenilenerek karşımıza çıkıyor. Yaz günlerinin vazgeçilmezi olan suaktivitelerinde kullanılmanın yanı sıra balıkçılık tutkunlarının vazgeçilmezihaline gelmiştir. Modern teknoloji ve malzemelerle birlikte balıkçılıkekipmanları da önemli ölçüde değişmiştir. Cawooo balıkçı kanoları bu değişiminen dikkat çekici ekipmanlarından biridir. Yüksek yoğunluklu polietilenmalzemeden üretilen Cawooo kanolar performans ve dayanıklılık açısındankullanıcılarına çok özel deneyimler sunmaktadır. 

Cawoo Kayak Kanolaresnekliği, dayanıklılığı ve hafifliği ile kullanıcı dostu bir ekipmandır. Gelenekselahşap veya metal teknelerin aksine, polietilen kanolar daha az bakımgerektirir. Genellikle tek parça olarak kalıplanır, bu da kaynak veya dikişgibi zayıf noktaların olmamasını sağlar ve su geçirmezliklerini artırır.Ayrıca, polietilen kanolar çarpma ve sürtünmeye karşı oldukça dayanıklıdır,böylece sık sık kullanıldığında veya zorlu koşullarda bile uzun ömürlüolabilirler.

Ayrıca, taşınabilirlikleri sayesinde kolayca karadan suyaindirilebilir ve küçük gruplar veya bireyler tarafından kolaycakullanılabilirler. Polietilen malzemenin esnekliği, kanoların su yüzeyindedengede kalmasını sağlar ve dalgalı sularda bile stabilite sunar. Kanoüzerindeki oturma alanı tasarımı ve ayak alanının rahat kullanım özelliği ilekeyifli anlarınızı konforlu hale getirebilirsiniz.

Cawooo Balıkçı kano 2 adet koltuğu ile çift kişilikkullanıma uygundur. Cawooo kano üzerinde bulunan 2 adet depolama alanı ile ayrıbir kolaylık sunmaktadır. Depolama bölmelerinin yanı sıra bagaj lastiğiaparatlarını kullanarak da eşyalarınızı muhafaza etme imkanına sahipolabilirsiniz. Kayak uç kısımlarında 2 adet taşıma kulpu ve yan kısımlarında 2adet taşıma elciği bulunmaktadır. İç kısımda bulunan 8 adet boşaltma tapası ilekano içerisine dolan fazla suyu tahliye edebilirsiniz. Ayrıca 2 adet kamışyuvası mevcuttur.

Cawooo kanolar balıkçılık tutkunlarının yanı sıra doğalgüzellikleri keşfetmek, gözlem yapmak veya sakin sularda gezinti yapmakisteyenler için de Cawooo kanolar mükemmel bir ekipmandır.

Uzunluk: 370cm

Yükseklik: 40cm

Genişlik: 85cm

Ürün Ağırlığı: 32kg

Mak. TaşımaKapasitesi: 250kg

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.