ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Cawooo Çok Fonksiyonlu Şişme Su Platformu Şişme Yüzen Ada Yoga Board Çift Kişilik Paddle Board

19.000,00₺ 25.000,00₺

Cawooo çokfonksiyonlu şişme su platformu ile ihtiyacınıza göre çok farklı şekillerdekullanım imkânına sahip olabilirsiniz. Dilediğiniz gibi üzerinde egzersizyapabilir, güneşlenebilir, eğlenceli yüzme anları için atlama platformu olarakkullanabilir veya sadece sakin bir anın tadını çıkarmak için salınızın üzerindeoltanızla vakit geçirebilirsiniz. İçecekleriniz ve atıştırmalıklarınızeşliğinde dostlarınızla su üzerinde eğlenceli sohbetler için alanyaratabilirsiniz.

Şişme Yoga Matıolarak kullanabilmek için üzerindeki kaydırmaz Eva kaplama ile güvenli birşekilde egzersiz yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Üzerine sabitlenmiş Dhalkalar ve kolay taşıma için sabitlenmiş taşıma kollarını kullanarakteknenizin arkasına vb. bir alana kolay ve hızlı şekilde sabitleyebilirsiniz.Kendiniz ve aileniz için mini bir iskele oluşturarak kullanabilirsiniz. Bununyanı sıra Cawooo Şişme platformu teknenizin etrafında manevra yapmak ve dışınıyıkamak için sağlam bir platform olarak da kullanılabilir.

Cawooo ÇokFonksiyonlu Şişme platformun üst yüzey kaplaması kaliteli kaymaz malzeme ilekaplanmıştır. Yumuşak ve zarif dokusuyla konforlu bir kullanım sunarkencildinize zarar vermez. Kolay taşıma için iki adet kulpu vardır. Şişme SuPlatformu anında bir adet manuel pompa ile satılmaktadır. Yaşanabilecekherhangi bir deforme, yırtılma vb. durumlar için tamir kiti mevcuttur. 

Özellikleri:

Ölçüler:155*15*182cm

Ağırlık:10kg

Maksimum YükKapasitesi:150kg

 

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.