ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Çevre Dostu 5mm Ekstra Kaydırmaz PER Mat Seti Mavi

3.700,00₺ 5.500,00₺

Yoga pratiğinizde konfor ve dengeyi bir arada sunanRebuwo PER yoga matı size tüm egzersizleriniz için ideal bir ortam sunar. PER,"Polymer Environmental Resin" kısaltmasıyla bilinen çevre dostu birmalzemedir ve yoga matlarında kullanılan birinci sınıf bir seçenektir. PERhammaddesi çevre dostu bir malzeme olup, üretiminde zararlı kimyasallarınkullanımını en aza indirir. Bu sayede, yoga pratiğinizi sadece kendinizledeğil, aynı zamanda çevrenizle uyumlu bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Yoga meditasyon minderi, yoga ve meditasyon pratiğinidesteklemek ve derinleştirmek için özel olarak tasarlanmış bir ekipmandır. Buminderler genellikle yoğun bir dolgu malzemesine ve ergonomik bir tasarımasahiptir, böylece meditasyon sırasında rahatlık ve destek sağlarlar.

 

Rebuwo Yoga Kemeri esneme, yoga, pilates, dans, fiziktedavi, günlük egzersiz ve daha fazlası için ekstra denge ve esneklik sağlayanbasit, elastik olmayan bir banttır. %100 pamuk kumaştan üretilmiştir. Yumuşakdokusu ile cildinizi tahriş etmeden kullanım olanağı sunar. Dayanıklı yapısıile çabuk deforme olmaz ve uzun süre kullanılabilir. Yıkanabilir özelliği ilehijyenik bir kullanım sunar.

 

Rebuwo Köpük Yoga Blokları yoga pozisyonlarındaihtiyacınız olan dengeyi sağlamak amacıyla destekleyici olarakkullanabileceğiniz bir yardımcıdır. Hafif ve kaymaz yüzey yapısıylaegzersizlerinizi yaparken yaralanmaları önler ve eğimli kenarları ile kolaykavrama imkânı sunar. Yoga egzersizleriniz sırasında denge kaybını ve aşırıesnemeyi önlemek amacıyla ellerinizin, ayaklarınızın ve koltuğunuzun altındakullanabilirsiniz.

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.