ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Çift Çizgi Tasarımlı 5mm Ekstra Kaydırmaz Kauçuk Mat Seti

1.999,99₺ 2.795,00₺

Rebuwo Çizgi Tasarımlı Yoga & Pilates matımız yumuşak dokulu,hafif malzemeli, cilt dostu TPE malzemeden sizler için özenle tasarlanaraküretilmiştir. İki yüzeyi de dokulu bir tasarıma sahip olan TPE matlarımız yoga,pilates, fitness vb. tüm egzersizler için konforlu bir kullanım sunar. Ayrıcadenge ve esneklik gerektiren egzersizlerde de TPE Yoga matlarını tercihedebilirsiniz.

Rebuwo Yoga Kemeri esneme, yoga, pilates, dans, fizik tedavi,günlük egzersiz ve daha fazlası için ekstra denge ve esneklik sağlayan basit,elastik olmayan bir banttır. %100 pamuk kumaştan üretilmiştir. Yumuşak dokusuile cildinizi tahriş etmeden kullanım olanağı sunar. Dayanıklı yapısı ile çabukdeforme olmaz ve uzun süre kullanılabilir. Yıkanabilir özelliği ile hijyenikbir kullanım sunar.

Rebuwo Yoga Blokları yoga pozisyonlarındaihtiyacınız olan dengeyi sağlamak amacıyla destekleyici olarakkullanabileceğiniz bir yardımcıdır. Yoga egzersizleriniz sırasında dengekaybını ve aşırı esnemeyi önlemek amacıyla ellerinizin, ayaklarınızın vekoltuğunuzun altında kullanabilirsiniz. 

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.