ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Fitness Air Bike Hava Dirençli Kondisyon Bisikleti

80.000,00₺ 96.000,00₺

Hava bisikleti, sporcuların kardiyo egzersizlerini artırmak vevücutlarını güçlendirmek için kullanılan etkili bir egzersiz aracıdır. Bu özelbisiklet, bir tür direnç sağlayan bir vantilatöre sahiptir ve kullanıcı pedalçevirdikçe hava direnci artar. Bu özellik, kullanıcının isteğe bağlı olarakegzersiz zorluğunu ayarlamasına olanak tanır, bu da hava bisikletini herfitness seviyesine uygun hale getirir.

Rebuwo Air Bike hava direnci ile çalışma sistemine sahip olduğu için herhangi bir elektrik bağlantısına ihtiyaç duymaz. Egzersizlerinizi yaparken kendienerjisini üreterek kolaylık sağlar. Rebuwo Hava dirençli Kondisyon Bisikletikullanıcının hızıyla paralel seviyede çalışarak kendi performansınıza göreotomatik olarak uyum sağlar.

Hava bisikletinin en belirgin avantajlarından biri, tüm vücut egzersizisağlamasıdır. Pedal çevirme sırasında, hem alt vücut kasları (bacaklar, kalça)hem de üst vücut kasları (kol, omuz, sırt) aktif olarak çalışır. Bu nedenle,hava bisikleti, vücudun geniş bir yelpazesini hedefleyerek kapsamlı birantrenman sağlar.

Rebuwo kondisyon bisikleti ev, ofis, stüdyo gibi ortamlarda rahatlıklakullanılabilir. Ayarlanabilir sele özelliği ile yüksekliğiniayarlayabilirsiniz. Ön kısımda bulunan taşıma tekerlekleri ile dilediğiniz yeretaşıma ve konumlandırma kolaylığı sunar. Hava Dirençli Kondisyon Bisikletindeegzersizleriniz esnasında su ihtiyacınızı gidermek için matara aparatınıkullanabilirsiniz. Hareketli kolları ile tüm kaslarınızın çalıştığı alt ve üstvücut antrenmanları yapabilirsiniz. Dolgulu sele tasarımı ile konforlu biregzersiz deneyimi yaşayabilirsiniz. Hız, zaman, mesafe, kalori gibiölçümlerinizi takip edebilir ve performansınızı verimini ayarlayabilirsiniz.

 

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.