ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Hizalama Tasarımlı 5mm TPE Yoga Pilates Mat Açık Mavi

599,99₺ 800,00₺

 

Rebuwo Hizalama Tasarımlı Yoga & Pilates matımızyumuşak dokulu, hafif malzemeli, cilt dostu TPE malzemeden sizler için özenletasarlanarak üretilmiştir. İki yüzeyi de dokulu bir tasarıma sahip olan TPEmatlarımız yoga, pilates, fitness vb. tüm egzersizler için konforlu birkullanım sunar. Ayrıca denge ve esneklik gerektiren egzersizlerde de TPE Yoga matlarınıtercih edebilirsiniz.

Zemine temas eden alt kısımda kaymayı önleyen tutuş vekavramayı arttıran dalgalı bir doku tasarlanmıştır. Egzersizleriniz esnasındaRebuwo TPE yoga matımız ile açtığınız zeminde kayma ve toplanma gibi sıkıntılaryaşamadan egzersizlerinizi yapabilirsiniz. Ön yüzeyde kullanılan özel dokususayesinde hareket özgürlüğünüz kısıtlanmadan istediğiniz her türlü esneme -germe egzersizlerini yapma imkanına sahip olabilirsiniz. TPE yoga matıegzersizlerinizde yaşadığınız terlemelerden oluşan kayma problemini ortadankaldırarak güvenli tutuş ve denge temelli pozlarınızı kolaylıkla yapmakonforunu yaşatır. Ayrıca özenle hazırlanıp üst yüzeye yerleştirilen HizalamaÇizgi Tasarımı sayesinde yoga pozlarındaki duruşlarınızın konumunu çok dahakolay şekilde belirleyip uygulama ayrıcalığına da sahip olabilirsiniz.

Rebuwo TPE Yoga Matı hafif yapısı ile yanınızda çok rahattaşıyabileceğiniz bir üründür. Egzersizlerinizi ve diğer tüm aktivitelerinizikapalı mekânlardan açık alanlara taşımak istediğinizde inanılmaz bir kolaylık sağlayacaktır.Evinizin bahçesinde, parkta, plajda, ormanda ya da bir göl kenarında, huzurlaiç içe olmak istediğiniz her özel anda veya enerjinizi atıp deşarj olmakistediğiniz en aktif anlarınızda yanınıza alabileceğiniz TPE yoga pilatesmatımızla bu ayrıcalığa sahip olabilirsiniz.

Ayrıca Rebuwo Hizalama Çizgi Tasarımlı Modellerimizdekullanılan TPE malzememiz cilt dostu olmanın yanı sıra geri dönüştürülebilirözelliği ile çevre dostu bir materyaldir. Rebuwo Yoga & Pilates Matıbakteri ve mantar oluşumunu engelleyerek sağlıklı bir kullanım sunar.

Egzersizleriniz sırasında yaşadığınız terlemeler matüzerinde iz bırakabilir ama bu izler mat kuruduktan sonra geçecektir. Matınızıuzun süreli ve temiz kullanım için egzersizleriniz bitince hafif nemli birbezle silerek temizleyebilir ve kurumaya bırakabilirsiniz. Ayrıca yağlıkremler, makyaj malzemesi vb. ürünler mat üzerinde lekelenmeler yapabileceğiiçin kullanım öncesi bu konulara dikkat edilmesi gerekmektedir. Evcilhayvanınız veya ayakkabı vb. sert malzemeler matınızda çizilme, zedelenme veyayırtılma yapabilir. Kullanım sırasında ya da yoga matınızı muhafaza ederken bukonulara dikkat etmeniz önerilmektedir.


Özellikler:

Uzunluk: 184cm

Genişlik: 61cm

Kalınlık: 5mm

Ağırlık: 700gr

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.