ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Runner Kavisli Koşu Bandı Mekanik Koşu Bandı

95.000,00₺ 124.000,00₺

Rebuwo Kavisli Koşu Bandı ile elektriğe ihtiyaç duymadan,koşarak veya yürüyerek üreteceğiniz kinetik enerji ile sporunuzu rahatçayapabilirsiniz. Kavisli koşu bandı kullanıcının hızına uyum sağlayarakegzersizleri daha keyifli hale getirir. Egzersizlerinizi yaparken göstergepanelinde hız, mesafe, zaman, kalori vb. özellikleri takip edebiliir veperformansınızın değerlendirmesini yapabilirsiniz.

Rebuwo Mekanik Koşu Bandı 6 farklı zorluk seviyesine sahiptir. Bu sayedeegzersizlerinizin zorluk, kolaylık seviyesini kendi performansınızla uyumluolacak şekilde dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bu sayede her kesimerahatlıkla hitap edebilmekte ve güvenle spor yapabilmenize yardımcı olmaktadır.

Palet kısmının üzerinde bulunan desenli yapı kullanım sırasında meydanagelebilen kayma gibi problemleri minimum seviyeye indirmektedir. Bu sayedeyüksek tutuş sağlayarak üründen en yüksek performansı alabilmeniz mümkün halegelmektedir.

Arka kısmında bulunan taşıma kolu ile kaldırarak ön tekerlekleri sayesindedilediğiniz gibi konumlandırabilirsiniz. Ayarlanabilir ayak özelliği ilebulunduğu zemine göre denge ayarı yapabilirsiniz.

Ürün Ölçüleri: 155*48cm

Maksimum Taşıma Ağırlığı: 180kg

Kurulum ve Nakliye Hariç Fiyattır.

 

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.