ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo RZ 20 Plus Katlanır Koşu Bandı

30.000,00₺ 39.000,00₺

 

Modern yaşam tarzları, hareket etme fırsatlarını sınırlayan birçok zorluğuberaberinde getiriyor. Ancak sağlığımızı korumak ve formda kalmak için düzenliegzersiz yapmak önemlidir. İşte bu noktada Rebuwo katlanabilir koşu bantlarıdevreye giriyor ve egzersiz rutinlerinizi daha kolay ve erişilebilir halegetiriyor.

Rebuwo katlanabilir koşu bandı çeşitli aplikasyonlara bağlanarak farklıkullanım seçenekleri sunar. Her seviyeden sporcu için uygun bir antrenmansağlayan katlanabilir koşu bandı kullanıcı dostu dokunmatik ekranlar, antrenmanprogramları ve hızlı başlama düğmeleri gibi özelliklerle donatılmıştır. Rebuwokoşu bandı ile kişiselleştirilmiş bir egzersiz deneyimi elde edebilirsiniz.

Rebuwo koşu bantları aynı zamanda kalp atış hızı monitörleri ve diğerfitness izleme özelliklerine sahiptir. Böylece antrenmanlarınızı daha verimlihale getirerek ilerlemenizi takip etmenize yardımcı olur. Su geçirmez özelliğesahip nabız ölçer kemer ile yürüyüş ve koşu egzersizleriniz boyunca nabzınızıkontrol edebilirsiniz. 

RZ 20 Koşu bantları, ev veya ofis ortamlarında sınırlı alanı olanlar içinmükemmel bir çözümdür. Bu cihazlar, kullanılmadığı zamanlarda hızlakatlanabilirler ve az yer kaplarlar. Rebuwo Koşu bandını önde bulunan küçüktekerlekler sayesinde kolaylık taşıyabilir, tam katlanma ve dik durabilmeözelliği sayesinde istediğiniz yerde rahatlıkla saklayabilirsiniz. Dolayısıyla,Rebuwo koşu bandınızı antrenmanlarınızın dışında saklamak için gereken alanıminimumda tutabilirsiniz.

RZ-20 PLUS KOŞU BANDI ZWIFT VE KINOMAP UYGULAMALARI İLEUYUMLUDUR!

RZ-20 PLUS ÖZELLİKLERİ

Ürün Ölçüleri: 1707*830*1150mm

Koşu Alanı: 45*130cm

Net Ağırlık: 70Kg

Brüt Ağırlık: 82Kg

Taşıma Kapasitesi: 120 kg

Motor Gücü: 220-240W

Hız Aralığı: 1.0 - 20 km/h

Ekran: LED 

Ekran Göstergeleri: Hız, Zaman, Mesafe, Kalori vb.

Akıllı Bağlantı: Bluetooth

Uyumlu Aplikasyon: Kinomap & Zwift

Nabız Ölçme: Var 

Kutu Ölçüsü: 1800*905*370mm
ÜRÜN KUTUSUNU SAKLAYINIZ!
(Kutusu olmayan ürünler garanti kapmasına girmemektedir.)

 

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.