ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

30 Günlük Canlı Ders Paketi

149,00₺

DeFactoFIT canlı ders katılım paketi 30 gün boyunca DeFactoFIT uygulamasında yapılan canlı derslere sınırsız erişim hakkı verir. Paketi satın aldıktan sonra, derslere katılabilmen için uygulamayı indirip, giriş yapman gerekmektedir.

Pilates, Fitness, Yoga, Dans, Meditasyon, Sağlıklı Beslenme ve daha birçok branşta ayda 80+ derse sınırsız katılım hakkı sunan bu paket ile sanki stüdyodaymışsın gibi DeFactoFIT uzmanları ile evinin konforunda egzersiz yapabilirsin.

Dersler 20 ile 45 dk arasında sürer. Ders boyunca katılımcının görüntü ve sesi kapalı durumdadır. Katılımcı eğitmeni görür ancak eğitmen ve diğer katılımcılar birbirlerini göremez.

Bu bir tekrarlayan abonelik sistemi değildir. Paketi aldıktan sonra 30 gün boyunca erişim hakkı devam eder. 30 gün bittiğinde kredi kartından otomatik olarak bir ücret alınmaz. Eğer devam etmek istersen paketi tekrar satın alman gerekmektedir.

30 günün ilk 7 günü bitmeden aldığın paketi iptal edip ücret iadesi talep edebilirsin.


*DeFactoFIT aylık canlı yayın programını gerekli gördüğü şekilde değiştirme hakkını saklı tutar.


 

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.