ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Kondisyon Bisikleti Spin Bike RZ 200

8.800,00₺ 11.999,00₺

Kondisyon bisikleti, son yıllarda popülerlik kazanan etkili biregzersiz aracıdır. Spinning, özellikle fitness tutkunları arasında favori biregzersiz haline gelmiştir. Spin bisikletleri, kullanıcılara yoğun bir kardiyoantrenmanı sağlar. Rebuwo Spin Bike stüdyo, ev, ofis gibi mekanlarda rahatlıklakullanılabilir.

Rebuwo kondisyon bisikleti,sağlam bir çerçeve üzerinde ayarlanabilir sele, gidon, pedallar ve direnç ayarıgibi özelliklere sahiptir. Rebuwo Spin Bike ile egzersizleriniz sırasındakalori, hız, mesafe vb. özellikleri takip edebilirsiniz. Ön kısımda bulunanmatara aparatı ile egzersizleriniz sırasında su ihtiyacınızı kolaylıklakarşılayabilirsiniz. Sele kısmını yukarı aşağı ve öne arkaya olacak şekildekendi ihtiyacınız doğrultusunda ayarlayarak çok daha konforlu bir deneyimyaşayabilirsiniz. Ayrıca kondisyon bisikletimizin gidon kısmını da kendivücudunuza göre ayarlayarak rahatlıkla çalışabilme imkanına sahip olabilirsiniz.

Rebuwo Kondisyon bisikletimanuel direnç ayarına sahip olduğu için kendi performansınıza göreegzersizlerinizin zorluk seviyesini ayarlayabilirsiniz. Özel tasarımlı,tırtıklı pedal yapısı kaymayı engeller ve güvenli bir egzersiz yapma imkanısunar. Ön kısımda bulunan taşıma tekerlekleri sayesinde istediğiniz şekildekolaylıkla konumlandırabilirsiniz.

Ürün Ölçüleri:

Arka Ayak Mesafesi: 62cm

Yükseklik: 115cm

Boy: 110cm

Ağırlık: 21Kg

Maksimum Taşıma Ağırlığı:120Kg


BLUETOOTH BAĞLANTISI

Cihazımızın içerisinde bulunan Bluetooth aparatı ile Z Sports uygulamasını indirebilir ve farklı türde yarışlar, grup egzersizleri veya bireysel egzersizler yapabilirsiniz. Bluetooth aparatını pedalınızda kullanımı engellemeyecek şekilde sabitleyip, üzerindeki açma tuşu ile aktifleştirdikten sonra uygulama içerisinden bağlanarak kullanabilirsiniz. (Bluetooth aparatımız hediye olup garanti kapsamına girmemektedir.)  

 

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.