ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Vinyl Dambıl X 2 Adet 8 KG

1.760,00₺ 2.288,00₺

Rebuwo Vinyl Dambıl size özelaltıgen tasarımı ve egzersizlerinizi renklendirecek seçenekleri ile çok farklıçalışma fonksiyonları sunar. Rebuwo Vinyl Dambıl El anatomisine uygun olaraküretilen demir üzeri vinil (vinyl) kaplama dambıllarımızı yürüyüş, koşu,aerobik vb. egzersizlerinizi desteklemek için kullanabilirsiniz. Dambılkullanarak yapacağınız egzersizler ile kas kütlesi oluşturabilir, çekirdekkaslarınızı güçlendirebilir ve fizik tedavi gibi farklı uygulamalar içinyardımcı araç olarak kullanabilirsiniz.

Rebuwo Vinil ( Vinyl) Kaplama Dambıllar ile kol,omuz, sırt kaslarınızı çalıştırıp güçlendirebilirsiniz. Rebuwo vinil ( Vinyl)kaplama altıgen tasarım dambıllar kullanım esnasında özel tasarım şekliyleyuvarlanmaz, sabit kalarak kullanım kolaylığı sağlar. Rebuwo Vinyl Dambıl1-2-3-4-5-6-8-10kg renkli dambıllarla istediğiniz egzersizi yaparken parlakrenklerin canlılığıyla enerji dolacaksınız. Bunun yanı sıra özel kaplamasısayesinde Rebuwo dambıllar ses yapmaz ve mekânda bulunduğunuz zemine zarar vermez.Vinil ( Vinyl) kaplama parlak dambılları istediğiniz ağırlık rafına kolaycayerleştirebilirsiniz. Ev, iş ve spor salonu gibi mekanlarda rahatlıklakullanabilir ve egzersizlerinizi destekleyebilirsiniz.

Özellikler:
İç Malzeme: Demir
Kaplama: Vinil

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.