ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

WOQES Hava Dirençli Kondisyon Küreği Kürek Çekme Aleti

44.000,00₺ 46.750,00₺

WOQES Hava DirençliKondisyon Küreği Kürek Çekme Aleti profesyonelden her sporcu tipine uygundur.Mekanik hava direnç sistemi ile çalışır. Sessiz, fanlı çalışma sistemi ile hemev hem spor salonlarında kullanıma uygundur. WOQES Hava Dirençli KondisyonKüreği Kürek Çekme Aleti Fanlı yapısı sayesinde her kürek atışında çalışılanortamda hava sirkülasyonu sağlar. Özel ve ergonomik oturma alanı tasarımısayesinde konforlu bir egzersiz sunar. Kavrama kolları ile oturma alanı arasıideal uzaklık seviyesi sağlıklı duruş pozisyonunu destekler.
WOQES Hava Dirençli  Kondisyon Küreği KürekÇekme Aleti Doğal kürek çekme hareketini en basit ve doğru biçimde simüle eder.Gösterge ekranı, açısı ayarlanabilir bir düzeneğe sahiptir. Ayak koymaplatformları yetişkin her kullanıcının güvenli ve konforlu egzersizyapabilmesine uygun olarak tasarlanmış, ayarlanabilir özelliktedir.
WOQES Hava Dirençli  Kondisyon Küreği KürekÇekme Aleti Ürünün uzunluğu 260 cm, yüksekliği 75 cm iken ön ayak uzunluğu 62cm arka ayak uzunluğu ise 34 cm’dir. 29 kg ağırlıktaki ürün ön ayak kısmındabulunan iki tekerlek sayesinde kolayca taşınabilir. Kürek çekme antrenmanı, kasların%86’sını kullanan tüm vücut kardiyo egzersiz aletidir. WOQES Hava DirençliKondisyon Küreği Kürek Çekme Aleti Her kürek atışı %65-75 bacak çalışması ve%25-35 üst vücut çalışması sağlar. • Spor salonlarında ve evde kullanımauygundur.

• Kullanmadığınız zamanlarda katlayarak en az yerkapladığı biçimde saklayabilirsiniz.
• 1 koli olarak gönderilmektedir.
• 1 yıl garantilidir.

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.