ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Cawooo 2 Kişilik Şişme Kano Double Sit Inflatable Kayak

17.500,00₺ 34.500,00₺

Özellikler
Maksimum taşıma kapasitesi: 200 kg
Malzeme: Damla Dikişli Kumaş EVA+PVC
Ürün Ölçüleri (cm): 435*34*70
Net ağırlık (kg): 15
Kutu Ağırlık (kg): 20

CAWOOO Şişme Kano ile en eğlenceli su maceralarınıyaşayabilirsiniz. Konforlu bir alan sunan geniş kokpiti içerisineyerleştirilebilen iki adet koltuğu ile en keyifli anlarınızı güvenli ve rahatbir deneyime çevirir.

CAWOOO Şişme Kano setimiz 2 adet kürek, yüksekbasınçlı pompa, tamir takımı ve taşıma çantasından oluşmaktadır. Şişirme veindirme için kullanılan hava valfleri bulunmaktadır. Her iki ucundaki ergonomiktutacakları ile su sporu gezileriniz sırasında taşıma kolaylığı sunar.

Ambalaj Listesi
1 * Kano
2 * Koltuk
1 * pompa
2 * kürek
2 * Eşya Taşıma Çantası
1 * Kanat Eşya Taşıma Çantası

Kano ile eglencenin keyfini çıkarırken tümeşyalarınızı koltuk arkasında bulunan çanta sayesinde mükemmel bir şekildesaklayabilirsiniz. Hızlı Şişme El pompası ile kısa sürede hızla şişerilebilirveya havası indirilebilir. Lütfen kullanmadan önce valfinizin tamamensıkıldığını kontrol edin. Çıkarılabilir Kanat Kano hızını sabitlemek ve ya dahada artırmak için kanatçıkları takabilirsiniz. Çıkarılabilir kanatçığı saklamakkolaydır. Yumuşak ve Kaymaz EVA Malzeme Kanonun iç yapısı, kullanıcınındengesini ve tutuşunu artırmak için yumuşak ve kaymazdır. Bu, kullanıcınınyaşadığı düşme miktarını azaltmak için bir güvenlik özelliğidir.

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.