ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo 7 Numara Kaymaz Kauçuk Basketbol Topu

499,99₺ 650,00₺

Rebuwo 7 numara basketbol topu, uluslararası ve ulusalbasketbol liglerinde kullanılan resmi erkekler basketbol topudur. FIBA(Uluslararası Basketbol Federasyonu) ve NBA (Ulusal Basketbol Birliği)tarafından belirlenen erkekler basketbol oyunlarının resmi topu olan 7 numarabasketbol topu, dünya genelinde profesyonel ve amatör basketbol maçlarındastandart olarak kullanılmaktadır.

7 numara basketbol topunun çevresi 29.5 inç (75 santimetre) ve ağırlığıyaklaşık olarak 22 ons (624 gram) olarak belirlenmiştir. Bu ölçüleri, yetişkinerkek oyuncuların fiziksel gereksinimleri ve beceri seviyeleri için uygun halegetirir. 8 Panelli standart basketbol topu tasarımı ve özellikleri, farklıyarışmalarda oyun deneyiminde tutarlılık sağlamak ve adil ve rekabetçi maçlar düzenlemekamacıyla belirlenmiştir.

Rebuwo Basketbol Topunun yüzeyi kabartmalı bir dokuya sahiptir ve bu,oyuncuların topu sürerken, pas atarken ve şut çekerken kavrama kabiliyetinidestekler.

Basketbol topu, üstün kavrama ve mükemmel kontrol performansı sunan nememici PU deriden yapılmıştır. Ayrıca nem emici deri top sürme, fırlatma, pasverme ve smaç için en iyi tutuş özelliğine sahiptir.

Rebuwo 7 numara basketbol topu, hem iç hem de dış mekan oyunları içinuygundur. İç ve dış mekanlarda, betonda, park sahasında vb. kullanılabilir.Erkekler, kadınlar, gençler, yetişkinler, gençler için kullanıma uygundur.

Şişirme pompası dahil değildir ve havasız olarak gönderilmektedir. Rebuwobasket topunu mutlaka top iğnesi kullanarak şişiriniz.

 

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.