ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Çift Çizgi Tasarımlı 8mm TPE Kaydırmaz Pilates Mat Seti

2.650,00₺ 2.365,00₺

Rebuwo Çizgi TasarımlıYoga & Pilates matımız yumuşak dokulu, hafif malzemeli, cilt dostu TPEmalzemeden sizler için özenle tasarlanarak üretilmiştir. İki yüzeyi de dokulubir tasarıma sahip olan TPE matlarımız yoga, pilates, fitness vb. tümegzersizler için konforlu bir kullanım sunar. Ayrıca denge ve esneklikgerektiren egzersizlerde de TPE Yoga matlarını tercih edebilirsiniz.


WOQES Pilates Topu egzersizlerinizi konforlu halegetirmenin en büyük destekçisidir. Bunun yanı sıra fizik tedavi ekipmanı,egzersiz topu sandalyesi ve anne adayları için rahatlatıcı ekipman olarak kullanılabilir.



Mini squat bantları, sağlık ve fitness dünyasında sonzamanlarda popülerlik kazanan çok yönlü ve etkili bir egzersiz aracıdır. Dirençbantları squat gibi temel hareketleri daha etkili hale getirirken aynı zamandaçeşitli diğer egzersizler için de kullanılabilirler. Evde veya dışarıda sporyaparken, seyahat ederken veya hatta ofiste çalışırken bile kolaycakullanılabilirler.

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.