ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Çift Renkli 6mm TPE Yoga Pilates Mat Mor&Pembe

649,99₺ 820,00₺

TPE malzemeden üretilen çift taraflı yoga matlarımızın en önemliözelliği kaymayan yapısı ile hareketlerinizi destekleyip size harika biregzersiz deneyimi sunmasıdır. Özenle tasarlanmış yüzey deseni ile maksimumkoruma, denge ve destekleme imkânı sunar. 6 mm kalınlığındaki yoga matlarımızher seviyede yoga egzersizleri için uygundur.

Rebuwo Çift Taraflı Yoga Matı 6mm kalınlığında, oldukça hafif bir ürünolduğu için istediğiniz her yere götürebilir ve egzersizlerinizi ev, ofis vb.kapalı mekânlardan açık ve ferah ortamlara taşıyabilirsiniz. Kaliteli malzemesive esnek yapısıyla uzun süreli, tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Çevre dostuTPE malzemeden üretilen Rebuwo Yoga Matı koku yapmaz ve cilde zarar vermez.

Rebuwo Çift Taraflı Yoga Matları bakteri oluşumunu önleyen yapısı ilehijyenik bir ortamda egzersiz yapabilme imkânı sunar. Kir tutmaz ve kolaytemizlenebilir özelliği ile pratik bir şekilde kullanılabilir. Mat temizlemesolüsyonu veya hafif nemli bir bezle silerek temizleyebilirsiniz.

ÖZELLİKLERİ:

Kalınlık: 6 mm

Uzunluk: 183 cm

Genişlik: 63 cm

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.