ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Fitness Bike Erg Bisiklet Ergometresi

75.000,00₺ 90.000,00₺

REBUWO Bisiklet ergometresi, spor ve rehabilitasyon amaçlarıylakullanılan, pedal çevirerek düzenli bir şekilde egzersiz yapmamıza olanaksağlayan kullanışlı bir egzersiz cihazıdır. Bisiklet ergometresi kapalıalanlarda bisiklet sürmeye benzer bir deneyim sunar ve hava koşullarındanetkilenmeden düzenli antrenman yapma imkanı sağlar.

Bisiklet ergometresi, birçok farklı amaç için kullanılabilir. Örneğin,sporcular performanslarını artırmak ve dayanıklılıklarını geliştirmek içinbisiklet ergometresini antrenman programlarına dahil edebilirler. Ayrıca, kiloverme ve genel fitness hedefleri olan bireyler de düzenli bisiklet ergometresikullanımı ile kalori yakabilir ve kardiyovasküler sağlıklarınıdestekleyebilirler. Bisiklet ergometresinin bir diğer önemli kullanım alanı,rehabilitasyon ve fizyoterapi süreçleridir. Yaralanma sonrası veya cerrahimüdahale sonrasında hareket kabiliyetini geri kazanmak ve kas gücünü artırmakiçin bisiklet ergometresi terapilerde yaygın bir araç olarak kullanılır.

Rebuwo Bikeerg temel olarak bir oturma yeri, pedal, direnç ayarları ve birekran içerir. Kullanıcı, oturma yeri üzerinde rahat bir şekilde yer alır veayarlanabilir pedallar sayesinde ayaklarını pedal üzerinde sabitler. Dahasonra, elde edilecek direnç seviyesini belirlemek için direnç ayarlarıyapılarak egzersize başlanır. Bu direnç seviyesi, kullanıcının egzersizdüzeyine, hedeflerine ve fiziksel yeteneklerine uygun olarak değiştirilebilir.

Rebuwo Bikeerg, crossfit küreği ve kayak ergometrelerinin dâhil olduğuprofesyonel aletler serisindendir. Diğer ürünlerde olduğu gibi bisikletergometreside hava dirençli volan ile egzersizlerinizi destekler. 10 kademeyekadar ayarlanabilen zorluk derecesi ile egzersizlerinizin performansını kolaycaayarlayabilirsiniz. Bisiklet Ergometresinin gidonu ve oturma bölümüayarlanabilir özelliktedir. Gidonu öne arkaya ve yukarı aşağı istediğinizşekilde ayarlayabilirsiniz. Sele yüksekliğini de ayarlayarak Bikeerg’i kendifiziksel özelliklerinize uygun hale getirebilirsiniz. Pedallar üzerindekiaparatla ayaklarınızı sabitleyerek hız performans dengenizi kurabilirsiniz.Ekran panelinden egzersizlerinizde anlık veri takibi de yapabilirsiniz. Taşımatekerlekleri sayesinde istediğiniz alana kolayca götürebilir, mekân değişikliğiyapabilirsiniz.

 

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.