ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Fitness Kavisli Koşu Bandı Runner Yeni Tasarım

150.000,00₺ 190.000,00₺

Günümüzde, spor ve fitness dünyası sürekli olarak gelişiyor veteknoloji ile birleşerek yeni ve etkili antrenman yöntemleri ortaya çıkıyor.Rebuwo Kavisli Koşu Bandı bu yeniliklerden biri olarak farklı egzersizdeneyimleri sunuyor. Geleneksel düz koşu bantlarından farklı olarak, kavislikoşu bandı, kullanıcılara daha doğal ve konforlu bir egzersiz deneyimi sunar.

Rebuwo Kavisli Koşu Bandı, ilk seri de olduğu gibi yeni tasarımı ilekinetik enerji ile spor yapmanın tüm avantajlarını sağlıyor. Rebuwo FitnessRunner elektriksiz çalışma özelliğini ile kendi beden gücünüzle egzersizyapabilme imkanı sunuyor. Stüdyo, salon vb. ortamlarda rahatlıklakullanılabilir.

Kavisli koşu bandı, adeta açık alanda koşuyormuş gibi doğal bir egzersizdeneyimi sağlar. Düz bantlarda ayaklar belirli bir ritimde ilerlerken, kavislibant daha serbest bir hareket sunar, bu da kas gruplarının daha dengeli birşekilde çalışmasına yardımcı olur.

Kavisli Koşu Bandı ile egzersizlerinizi yaparken gösterge panelindeperformansınızı takip edebilirsiniz. Hız, zaman, mesafe, kalori takibi yaparakegzersizlerinizin verimliliğini gözlemleyebilirsiniz. Rebuwo Mekanik KavisliKoşu Bandı, kullanıcının hızı ile uyumlu şekilde çalışır ve konforlu biregzersiz imkânı sunar. Aynı zamanda direnç ayar kolunu kullanarak kendiperformansınıza göre ayarlayabilirsiniz. Rebuwo Kavisli Koşu Bandı ile hız,dayanıklılık ve çevikliğinizi geliştirebilirsiniz.

Koşu bandının arka kısmında bulunan tutma kolundan kaldırarak ön kısımdakitekerlekler sayesinde yalnızca iterek istediğiniz yere konumlandırmanızmümkündür. Alt Kısımdaki ayarlanabilir ayakları ile dengeyi koruyacak şekildekurulum yapabilirsiniz.



ÖLÇÜLER

En: 85cm

Uzunluk:165cm

Yükseklik:40cm

Bant Genişliği: 48cm

 

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.