ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Sekiz Kademeli Pilates Bandı Direnç Bandı Yoga Lastiği Esneme Kayışı

199,99₺ 260,00₺

Rebuwo Yoga Lastiği, egzersiz öncesi ısınma, esneme, yoga,pilates, dans, spor, fizik tedavi gibi birçok alanda kullanılabilir. Güvenli,etkili, kasılma-gevşeme esnemeleri için fizyoterapistler, profesyonel dansçılarve sporcular tarafından oldukça tercih edilmektedir. Rebuwo Kademeli EsnemeLastiği, daha zor dinamik hareketleri yapmanıza yardımcı olurken klasikesnemeleri destekler.
Rebuwo Egzersiz Bandı, vücut açısına göre zorluğu ayarlayarak her kullanıcıiçin eksiksiz ve uygun bir egzersiz sağlar. Egzersiz lastiği ile kendiağırlığınızı kullanarak birçok egzersizi kolayca yapabilirsiniz. RebuwoKademeli Germe lastiği yardımıyla kollar, bacaklar ve sırt gibi vücudun farklıbölgelerindeki kas gruplarını çalıştırabilirsiniz.
Rebuwo Esneme Lastiği, 8 kademeden oluşan orta sertlikteki dokusu ile yenibaşlayanlar için egzersizlerde ilerleme kaydetmenin en etkili yollarındanbiridir. İleri seviye egzersiz yapanlar için de kademeleri yardımıyla daha zorhareketleri destekleyen bir esneme ekipmanıdır. Kavraması, tutması ve taşımasıkolaydır. Yumuşak, kırılmaz dokuma lastik yapısı sayesinde çabuk deforme olmaz.

ÖZELLİKLER

Uzunluk: 96 cm

Genişlik: 4 cm

Kademe ölçüsü: 12 cm

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.