ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Squat Bant Pilates Fitness Spor Kalça Egzersizleri Direnç Bandı Direnç Lastiği 30CM

199,99₺ 260,00₺

Direnç bantları yüksek kaliteli elastik kumaş bantlardır. RebuwoDirenç bantları dayanıklı ve yumuşak dokusuyla çok rahat bir kullanım sağlar.Kaymaz, rahat, dayanıklı ve esnek direnç bantları lateks veya kauçuktanyapılmış geleneksel direnç bandından çok daha rahat kullanılabilir.

Egzersiz bantları kalça, kol, bacak ve karın kasları vb. vücudunuzdaki tümbölgeleri etkili bir şekilde çalıştırabilir. Egzersiz bandı ayrıca vücuduyenilemek veya hareketliliği artırmak için de kullanılabilir. Pilates, Yoga,Cross Fit Antrenmanı, Sıcak Yoga ve daha fazlası için rahatlıklakullanabilirsiniz.

İster yeni başlayan ister deneyimli birkullanıcı olun, antrenman gücünüze, yeteneğinize ve rahatınıza göre farklıegzersizler için Rebuwo Direnç Bandını kullanabilirsiniz. Rebuwo DirençBantları tüm yetişkinler için uygundur.

Elastik Direnç Bantları küçük bir yer kaplar ve yanınızda kolaycataşınabilir. Nerede egzersiz yapmak isterseniz yanınıza alabilir ve rahatlıklakullanabilirsiniz. Evde, spor salonunda, doğada, ofiste, tatilde vb. aktifolmak istediğiniz her yerde Mini Squat bantlarıyla egzersizin keyfinisürebilirsiniz.

 

 Özellikleri:

30 cm – 11.81 inch

Genişlik: 8 cm – 3.14 inch

Malzeme: Dokuma Lastik

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.