ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Woqes Çift Tutacaklı Slam Ball Sağlık Topu Ağırlık Topu 5KG

1.600,00₺ 2.080,00₺

ÇevreDostu Malzemeler
Çevre dostu ve doğal kauçuktan üretilen Woqes ÇiftTutacaklı Slam Ball Sağlık Topu Ağırlık Topu müşterilerinizin, ailenizin vesizin sağlığınız için tamamen zararsızdır. Yüksek yoğunluklu kauçuk,dayanıklılığı ve görünümü geliştirerek kasları güçlendirmek ve koordinasyonuartırmak için son derece elverişli hale getirir.

Çift Kavrama
Woqes Çift Tutacaklı Slam Ball Sağlık Topu AğırlıkTopu Kaymayı önleyen dokuya sahip çift tutamak, kullanıcılar için rahat birtutuş sağlayarak konforlu bir egzersiz sunar. Yüksek kaliteli hava valfi havasızıntısını tamamen önler, güvenliği en üst düzeye çıkarır ve topun ömrünüuzatır.

Dayanıklılık veTaşınabilirlik
Woqes Çift Tutacaklı Slam Ball Sağlık Topu AğırlıkTopu Ağır hizmet tipi kauçuk kabuk, en zorlu egzersizlerden kaynaklanan aşınmave yıpranmaya karşı dayanıklıdır. Dayanıklı ve taşınabilir olan sağlık topu ev,spor salonu ve hatta açık alan gibi her ortamda kullanılmak üzeretasarlanmıştır.
Woqes sağlık topunun çift kavramalı tasarımı, onuçok yönlü bir egzersiz aleti olarak kullanmaya uygun kılar. Çekirdek ve kuvvetantrenmanından hareketlilik ve işlevsellik hareketlerine kadar birçok egzersiztürünü rahatça yapabilirsiniz.

Ağırlık
Woqes Çift Tutacaklı Slam Ball Sağlık Topu AğırlıkTopu ile 3-4-5-6-7-8-10-12 kg olmak üzere farklı ağırlıklarla egzersizyoğunluğunuzu ayarlamak kolaydır

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.