ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Seyahat Yoga Matı Katlanabilir Doğal Kauçuk Mat 1mm Desenli

1.650,00₺ 2.200,00₺

Rebuwo Seyahat Yoga Matı özel microfiber yapısı, süet kaplaması,doğal kauçuk tabanı ile yoga egzersizleriniz sırasında kaymayı engeller vedenge pozlarınızda güvenli tutuşu destekler. Alt kısmında kullanılan kauçuk özelyapısı kullandığınız zemine sıkı tutunmayı sağlar. Süet kaplamasının yumuşakdokusu cildinize temas ettiğinde tahriş etmez ve terlemelere karşı güvenlitutuş imkânı sunar.

 

Rebuwo Seyahat Matı sizler için özenle seçilmiş renk vetasarımları ile yoga & pilates vb. egzersizlerinizi eğlenceli ve konforlukılar. Katlanabilir yapısı ve şık keten çantası ile istediğiniz her yereyanınızda taşıma ve egzersizlerinizi yapma imkânı sunar. Dilerseniz Sırtçantanızda, el bagajınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

 

Rebuwo Katlanabilir Yoga Matımızın diğer TPE ve Kauçuk yogamatlarımızdan farklı olan en önemli özelliği pratik kullanımı, küçülen ebatı vehafif yapısıyla taşıma kolaylığı sağlamasıdır. Egzersizlerinizi kapalımekânlardan açık alanlara çok daha rahat aktarabilme imkânı sağlar. Evinizinbahçesi, plaj, park, ormanlık alan vb. her ortamda yanınızda olabilme özelliğiile konforlu ve keyifli bir egzersiz deneyimi sunar.

 

Hafif nemli bir bez ile silerek kolayca temizleyebilirsiniz.Kurumasını bekledikten sonra tekrar katlayarak çantasında muhafazaedebilirsiniz.

 

Özellikler

Genişlik: 68cm

Uzunluk: 185cm

Kalınlık: 1mm

Keten Taşıma Çantası

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.