ALIŞVERİŞ PROFESYONELLER VİDEOLAR
Çerezleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edin. Çerez Politikası.

Rebuwo Kaydırmaz 4mm Süet Çocuk Doğal Kauçuk Yoga Mat Pilates Matı

1.300,00₺ 1.700,00₺

Yoga, pilates gibi egzersizlerde rahatlık ve kontrol sağlayacakkişisel alan çok önemlidir. Doğal kauçuktan üretilmiş olan Rebuwo KauçukÇocuk Yoga Matı çocuğunuzun yerle birebir temasını önlerken ona rahatkişisel bir alan yaratır. Kaydırmaz yüzeyi sayesinde çocuğunuzun yoga pozlarınıkolaylıkla yapabilmesi için konforlu bir alan sağlar. Rebuwo Çocuk Matı küçükellerin ve ayakların pratik yapması ve oynaması için özenle tasarlanmış lüksyumuşak mikro fiber süet yüzeye sahiptir.
Motor becerileri gelişiminin arttığı, esnek vücut yapısına sahip oldukları 2yaş döneminden itibaren çocukların kontrollü beden hareketi kazanması ve benlikduygusunun gelişmesi için egzersizler yapmaya başlamaları oldukça önemlidir.Çocuğunuz Rebuwo Kauçuk Süet mat üzerinde mini yoga hareketleriyle size eşlikedebilir veya yetişkin gözetiminde çocuk yogası yapabilir.
Rebuwo markası olarak çocuklarınızın farkındalık, sakinlik ve pozitiflikihtiyaçları göz önünde bulundurularak matlarımızı özenle tasarlıyoruz. RebuwoKauçuk Çocuk Yoga Matı 3 farklı desen, 4 renk çeşidi ile çocuğunuz içinegzersizleri eğlenceli hale getirecektir. 4 mm kalınlığı sayesinde evde ya dastüdyo ortamında gönül rahatlığıyla kullanılabilir. 136 cm uzunluk ve 62 cmgenişliği sayesinde de egzersizler sırasında yerle teması engelleyerek rahat vekontrollü hareket alanı sağlar. Kaymaz yapısı ile güvenli tutuş imkânı sunduğuiçin miniklere hareket özgürlüğü sağlar.

İster çocuklarınız için aktivite arayan bir ebeveyn, istersınıfta öğretmen olun Rebuwo Kauçuk Süet Çocuk Matları ile en güzelegzersizleri yapma imkânı bulabilirsiniz. Tüm çocuklar bu matları sevecek, yogayapmaya ve oyun zamanlarında kullanmaya bayılacaklar.

 

Doğal Kauçuk

Kalınlık: 4 mm

Uzunluk: 136 cm

Genişlik: 62 cm

Siparişinizdeki kullanılmamış ürünleri orijinal paketleri ile 30 gün içinde iade edebilir, bunun için bizimle Whatsapp, Mail veya İletişim Formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim Formu için Tıklayın

Kredi/Debit Kart ile ödeme
Ödeme adımında kart bilgilerinizi girerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.